Hoi, hier kun je de aller leukste GRATIS spelletjes spele. Er zijn coole kinderspelletjes, gratis spelletjes, racing spelletjes, actie spellen, kinderspellen, humor spellen en nog veel meer coolegames. En meld je ook aan voor JOUW EIGEN SPELLENSITE !
Zoek een spel:
 

Algemene vragen

 • Is het spelen van de spellen op SchoolSpellen gratis?
  Ja, alle spellen op SchoolSpellen.nl zijn 100% gratis!
 • Kan iedereen spellen toevoegen op SchoolSpellen ?
  Nee, alleen bezoekers die lid zijn van schoolspellen kunnen nieuwe spellen toevoegen. Wanneer je ingelogd bent, kun je via deze pagina de naam en url (link naar het spel op een andere website) van een spel invullen en opsturen.
  Let op:
  op deze manier zet je geen spellen op je eigen spellenpagina. En alle spellen worden eerst gecontroleerd voordat ze op de website geplaatst worden.
 • Waarom moet ik me registreren voor SchoolSpellen.nl?
  Niets moet, maar het mag. Wanneer je je registreert, krijg je een aantal voordelen. Je krijgt op dat moment je eigen SchoolSpellen spellenpagina, met je eigen url: 'jouwnaam.schoolspellen.nl' . Je krijgt de mogelijkheid om je favoriete spellen bij te houden en je kunt een Spel-Box op je eigen website plaatsen.


Over 'mijn eigen spellenpagina'

 • Wat is 'mijn eigen spellenpagina'?
  Wanneer je lid wordt, krijg je een eigen pagina op schoolspellen.nl . Op die pagina kun je de leukste spellen zetten, zodat je nooit meer hoeft te zoeken. Ook kun je andere mensen je spellenpagina laten zien.
 • Kan ik zomaar een eigen SchoolSpellen pagina maken?
  Ja, iedereen mag zich aanmelden voor een eigen spellenpagina. Het is helemaal gratis. Wel willen we dat iedereen maar 1 account heeft. Personen die meerdere inlognamen registreren lopen het risico om verwijderd te worden.
 • Hoe kan ik spellen aan mijn eigen spellenpagina toevoegen?
  Op de spellenpagina zie je naast de titel van een spel een link 'spel bij favorieten'. Wanneer je hier op klikt, wordt het spel aan je eigen spellenpagina toegevoegd.
 • De plaatjes op mijn spellenpagina werken niet?
  Als er geen plaatje beschikbaar is voor een spel, dan krijg je een "leeg" plaatje te zien. Maar niet alle spellen krijgen een eigen afbeeldingen, maar alleen de eerster 25. Alle spellen die daarna komen krijgen alleen een linkje. Dit is zo gedaan, omdat de laadsnelheid van de pagina anders veel te hoog wordt, wanneer leden heel veel spelletjes toevoegen. Je kunt maximaal 300 spellen toevoegen.
 • Hoe haal ik spellen weg uit mijn eigen spellenpagina?

  Om spellen te verwijderen kun je op het kleine prullenbakje klikken. Het spel wordt meteen verwijderd. Om dit te kunnen doen moet je wel ingelogd zijn en je kunt dit natuurlijk alleen maar op je eigen spellenpagina doen.


Over de Spel-box

 • Wat is een Spel-Box?
  Wanneer je een eigen website hebt, kun je er als SchoolSpellen lid een Spel-Box op zetten. Een Spel-Box is een vlak met een verzameling spellen. Op die manier kun je de bezoekers van jouw website ook leuke spellen laten spelen, en daar hoef je verder niets voor te doen. Op dit moment kun je alleen je alleen de spellen van je eigen spellenpagina laten zien in de Spel-Box. Maar als de Spel-Box een succes wordt, zullen er meerdere functies in worden gebouwd.
 • Hoe werkt zo'n spelbox?
  Om de Spel-Box op je eigen website te zetten, heb je maar een klein stukje code nodig. Deze code kun je vinden op de Spel-Box pagina bij je 'instellingen menu'. Je kunt daar instellen hoeveel kolommen en rijen wilt hebben en dan klik je op de knop voor de code. Wanneer je deze op jouw eigen website zet, gaat verder alles vanzelf. Je hoeft er niets aan te doen, de SchoolSpellen crew doet de rest..


Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord?? Maak dan gebruik van het contactformulier op SchoolSpellen.nl